Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Inter Moengotapoe loot CD Olimpia in Concacaf League

Inter Moengotapoe loot CD Olimpia in Concacaf League

17/06/2021 16:08 - Marinio Balsemhof

De loting voor de Scotiabank Concacaf League 2021 werd woensdagavond gehouden.

De loting voor de Scotiabank Concacaf League 2021 werd woensdagavond gehouden. Foto: Concacaf  

PARAMARIBO - Inter Moengotapoe moet in de ronde van zestien van de Scotiabank Concacaf League (SCL) uitkomen tegen CD Olimpia uit Honduras. Dat wees de officiële loting woensdagavond uit. Bij de loting, die werd gedaan door sportpresentator Raul Guzman, waren de Concacaf-secretaris-generaal Philippe Moggio en Carlos Pavon, voormalig voetbalinternational van Honduras, aanwezig.

De voorronde van de SCL, waar twaalf clubs aan deelnemen, wordt in augustus op basis van uit- en thuiswedstrijden gespeeld. De zes winnaars plaatsen zich voor de zestiende ronde, waar Inter Moengotapoe aan de bak moet.

Ook in deze ronde zal er op uit- en thuisbasis worden gespeeld en zal de Surinaamse voetbalkampioen eerst naar Honduras moeten afreizen. Daarna zal zij de tweede wedstrijd spelen in het Franklin Essed Stadion in Paramaribo. De winnaars plaatsen zich voor de kwartfinale.

Inter Moengotapoe verloor op 25 mei de finale van de Concacaf Caribbean Club Shield op Santo Domingo met 0-3 van Cavaly Association Sportive uit Haïti, waardoor de club rechtstreekse plaatsing voor de Concacaf Champions League misliep. Daardoor moet Inter spelen in de SCL. De Surinaamse club kwam in Santo Domingo in aanmerking voor de Fair Play Award.

Inter Moengotapoe Fair Play Award

Share on Facebook    Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina