Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Lijk verdronken tiener geborgen

Lijk verdronken tiener geborgen

28/06/2021 19:38 - Van onze redactie

Lijk tiener geborgen

 

PARAMARIBO - Het lijk van Shiva S., de negentienjarige die vrijdag bij Domburg in de diepte van de Surinamerivier verdween, is geborgen. Maandagochtend tegen één uur werd het lichaam door enkele arbeiders van een visverwerkingsbedrijf langs de oever van de Surinamerivier gesignaleerd, waarna de politie werd ingeschakeld.

Shiva S. was met zijn buurman en enkele kinderen bij de waterkant toen hij, ondanks dat hij niet kon zwemmen, in de Surinamerivier sprong. De buurman probeerde hem nog uit het water te halen, maar had geen succes. Een zoekactie leverde ook niets op. Nadat de arbeiders het lijk maandag ontdekten, werd het lichaam door de maritieme politie geborgen.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina