Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • SLM trekt boetekleed aan na eerste vlucht World Atlantic

SLM trekt boetekleed aan na eerste vlucht World Atlantic

05/07/2021 16:48 - Van onze redactie

SLM trekt boetekleed aan na eerste vlucht World Atlantic

Foto: flywaa.com  

PARAMARIBO - De eerste vlucht die World Atlantic Airlines voor de Surinaamse Luchtvaartmaatschappij (SLM) heeft uitgevoerd, blijkt geen succes te zijn geweest. De afdeling Corporate Communications van Surinam Airways heeft zich daarvoor maandag verontschuldigd.

Nadat de SLM op 29 juni bekendmaakte dat World Atlantic Airlines, in 2002 begonnen als Caribbean Sun Airlines, in juli de regionale vluchten (Paramaribo-Aruba-Miami vice versa) zou onderhouden, ging het al diezelfde dag mis. "Op deze vlucht hebben zich helaas enkele zaken voorgedaan die hebben geleid tot vertraging en onvrede bij de passagiers", beaamt de SLM in een communiqué.

Uit onderzoek van Surinam Airways is gebleken dat de airco unit aan boord defect was, "wat de lange stop op Aruba onplezierig heeft gemaakt". Daarnaast was er voor passagiers, vanwege de huidige Covid-19-regels, een aangepaste inflight service. Dat hield in dat de reizigers niet voorzien zijn van maaltijden tijdens deze vlucht.

SLM beweert dat de passagiers vóór de vlucht daar op de hoogte van waren gesteld, maar voegt er gelijk aan toe dat "de standaard Surinam Airways-inflight service" inmiddels weer aan passagiers zal worden aangeboden. Surinam Airways geeft de garantie dat zij haar uiterste best zal blijven doen om aan reizigers de beste service te blijven bieden.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina