Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Gehuurd toestel SLM aan de grond

Gehuurd toestel SLM aan de grond

13/07/2021 18:27 - Van onze redactie

Gehuurd toestel SLM aan de grond

 

PARAMARIBO - Het door de Surinaamse Luchtvaartmaatschappij ingehuurde toestel van World Atlantic Airlines zit aan de grond in Aruba. In een communiqué spreekt de afdeling Corporate Communications de verwachting uit dat het mankement woensdagmiddag moet zijn opgeheven en dat de passagiers vanuit Aruba naar Paramaribo kunnen worden vervoerd.

Het toestel was onderweg van Miami en had 114 passagiers aan boord. Echter, door een technisch mankement kon het toestel de vlucht niet voortzetten en bleef het aan de grond op Aruba. Voor de passagiers is hotelaccommodatie in orde gemaakt.

Surinam Airways zegt dat het de vlucht naar Miami woensdag volgens een gewijzigd vluchtschema zal uitvoeren. De eerste vlucht met de kist van World Atlantic Airlines verliep op 29 juni niet vlekkeloos. De maatschappij is voor een maand ingehuurd om de regionale route te onderhouden.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina