Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Drie verkoolde lichamen aangetroffen in uitgebrand voertuig

Drie verkoolde lichamen aangetroffen in uitgebrand voertuig

18/07/2021 10:13 - Anthony Janki

Drie verkoolde lichamen aangetroffen in uitgebrand voertuig

Foto: Anthony Janki  

PARAMARIBO - In een uitgebrand voertuig aan de Noordpolderdam, tussen Leiding 8 en 7A, zijn zondagmorgen drie verkoolde lichamen aangetroffen. Het gaat vrijwel zeker om een misdrijf en veel wijst op een afrekening. Een lichaam was op de achterbank en twee werden aangetroffen in de laadbak. Een lichaam had schotverwondingen en een ander was duidelijk gekneveld aan handen en voeten.

Buurtbewoners hadden een luide knal gehoord en toen zij naar buiten kwamen zagen zij het voertuig, een zwarte Ford Ranger, in lichterlaaie. Omstanders konden niets doen dan de hulpdiensten alarmeren. De brandweer heeft het vuur geblust. Ook is geconstateerd dat de brand in de cabine van het voertuig is begonnen.

Het onderzoek is handen van de afdeling Kapitale Delicten van de politie. Vanwege de ernst van de situatie was korpschef Roberto Prado persoonlijk ter plaatse om zich te laten informeren. 

Share on Facebook    Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina