Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Fietsen uit Nederland voor Surinamers

Fietsen uit Nederland voor Surinamers

18/07/2021 22:22 - Van onze redactie

Enkele van de burgers zaterdag bij hun rijwiel.

Enkele van de burgers zaterdag bij hun rijwiel.  

PARAMARIBO - Inwoners van bejaardentehuizen, pupillen van kinderhuizen, behoeftige studenten en andere burgers in stad en district hebben zaterdag een fiets gehad. De rijwielen uit Nederland werden in ontvangst genomen door de Rotary Club Paramarbo Central, die samen met Rotary Club Oosterhout in Nederland een goede doelenproject uitvoert.

De fietsen zijn de afgelopen weken naar Suriname verscheept. Stichting Organisatie Hindoe Media (OHM) kreeg uit de bezending enkele rijwielen na tussenkomst van stichting De BruggenBouwers in Nederland. De fietsen werden toegewezen na een vooraanmelding en selectieprocedure.

Tijdens de groepsoverhandiging zaterdag waren bestuursleden van de Rotary Club Paramaribo Central en OHM aanwezig. Wendy Ramautarsing van de Rotary ging in op de sociale projecten van de serviceclub en hoe het fietsenproject tot stand is gekomen met zusterclub Oosterhout Nederland.

OHM-bestuurslid Bhagwan Gangaram Panday zei dat niet iedereen deze keer is geholpen, maar gaf direct mee aan de meer dan honderd personen die niet in aanmerking zijn gekomen, dat er een container vol fietsen naar Suriname komt. Enkele studenten stuurden bedankbriefjes met gedichten en leuke teksten voor de serviceclubs.

Foto 5

Share on Facebook    Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina