Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Ook sieraden van Walter Bouterse verdwenen bij politie

Ook sieraden van Walter Bouterse verdwenen bij politie

18/07/2021 13:49 - Van onze redactie

Ook sieraden van Walter Bouterse verdwenen bij politie

Foto: dWT Archief  

PARAMARIBO - Bij de inbraak in de administratie van de afdeling Kapitale Delicten van de politie zijn ook sieraden buitgemaakt die toebehoorden aan de onlangs overleden Walter Bouterse, kleinzoon van NDP-voorzitter Desi Bouterse. Een bron binnen het korps meldt de Ware Tijd dat veel wijst op een “interne job”. In de verdwenen tas was ook een groot geldbedrag in vreemde valuta en Surinaamse dollar.

De inbraak was vrijdagochtend ontdekt door medewerkers van de afdeling Kapitale Delicten, die normaal zelf zulke misdrijven onderzoekt. De recherche van Paramaribo heeft dit onderzoek in handen. Onze bron meldt dat "iedereen ondervraagd" zal worden. Er is nog geen verdachte in beeld.

Er is geforceerd om in de administratieruimte te komen. Ook de opbergkast, met daarin de tas met geld en waardevolle spullen, zoals gouden sieraden, werd opengebroken. Opmerkelijk is dat er geen geld en waardevolle spullen van anderen zijn meegenomen door de daders.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina