Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Alsnog noodhulppakketten voor ruim 150 gezinnen

Alsnog noodhulppakketten voor ruim 150 gezinnen

19/07/2021 18:06 - Van onze redactie

Samen met manschappen van het Nationaal Leger hebben leden van Bureau Eenheid zondag meer dan 150 pakketten in Paramaribo en Wanica verstrekt.

Samen met manschappen van het Nationaal Leger hebben leden van Bureau Eenheid zondag meer dan 150 pakketten in Paramaribo en Wanica verstrekt. Foto: CDS  

PARAMARIBO - Meer dan 150 gezinnen die bij de eerste rondgang geen levensmiddelenpakket hadden ontvangen, zijn in het weekend alsnog voorzien door het Bureau Eenheid (BE) van het kabinet van de president. Het ging om burgers van de wijken Flora, Weg naar Zee, Goede Verwachting, Tout Lui Faut en Hanna's Lust.

Volgens de Communicatiedienst Suriname waren deze gezinnen bij de eerste doorgang niet geholpen omdat zij niet thuis waren of zich niet hadden geregistreerd. Er kon achteraf alsnog opgave plaatsvinden via de Facebookpagina van BE. Coördinator Shaquille van Throo vertelt dat veel mensen een verzoek hebben gedaan om in aanmerking te komen.

De organisatie maakte daaruit een selectie en voegde die burgers samen met de mensen van de 'misserslijst'. Vervolgens werden de pakketten in het weekend verdeeld. "De registratie is nu officieel afgesloten, omdat wij niet oneindig kunnen doorgaan", aldus Van Throo.

De organisatie wil Paramaribo komende week afronden. Op Tammenga, Munder en Pontbuiten zijn alle ressorten van de hoofdstad al afgewerkt. De kindertehuizen Elim van de Heer en Nos Kasita en Huize Ashiana voor seniorenburgers kregen zondag ook noodhulppakketten.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina