Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Covid-19-prik voor arrestanten politiecellenhuizen

Covid-19-prik voor arrestanten politiecellenhuizen

22/07/2021 14:41 - Van onze redactie

Covid-19-prik voor arrestanten politiecellenhuizen

Foto: Irvin Ngariman  

PARAMARIBO - Arrestanten in politiecellenhuizen worden gevaccineerd. Daarmee is woensdag een aanvang gemaakt door de mobiele unit van het Bureau voor Openbare Gezondheidszorg (BOG). Vrijdag zijn de arrestanten van regio Oost en Midden aan de beurt.

De korpsleiding heeft eerst laten inventariseren in de verschillende politiecellenhuizen hoe groot de behoefte van arrestanten is om zich te laten inenten. De mobiele unit van het BOG wordt bijgestaan door de trekkers van de vaccinatiecampagne van het Korps Politie Suriname en politieambtenaren van de verschillende ressorten belast met de cellenhuizen.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina