Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Venezolaan verdronken in irrigatiekanaal

Venezolaan verdronken in irrigatiekanaal

22/07/2021 19:54 - Van onze redactie

Venezolaan verdronken in irrigatiekanaal

 

PARAMARIBO - Het lijk van Winsley Jackman Welch is dinsdagmiddag geborgen in het irrigatiekanaal nabij de kruising van de Attaoellaweg en Sabanadam in Nickerie. De 36-jarige Venezolaan verdronk zondagmiddag nadat hij zijn vrouw achterna was gesprongen toen ze om hulp riep. De echtgenote wist zichzelf uiteindelijk in veiligheid te brengen.

De vrouw en een vriendin verklaarden tegenover de politie van Paradise dat zij eerder op de dag naar een zwembad in Nickerie waren geweest met Welch. Onderweg naar hun woning besloot het echtpaar een duikje te nemen in het irrigatiekanaal.

De vrouw werd door de kracht van de stroming ongeveer tien meter verwijderd van de duiker gedreven. Zij schreeuwde om hulp, waarna Welch het water insprong. Echter, hij kwam in het midden van het kanaal terecht en verdween in de diepte.

Een zoekactie van de Maritieme Politie van regio West, de brandweer, het Nationaal Leger en enkele familieleden leverde niets op. Dinsdag werd het ontzielde lichaam in het kanaal gesignaleerd, waarna het werd geborgen.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina