Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Lijken slachtoffers Noordpolderdam afgestaan aan nabestaanden

Lijken slachtoffers Noordpolderdam afgestaan aan nabestaanden

23/07/2021 15:11 - Van onze redactie

Lijken slachtoffers Noordpolderdam afgestaan aan nabestaanden

 

PARAMARIBO - De politie heeft de lijken van Rohitas Sital (39), Cedric Tertullien (27) en Shawn Stolk (24) afgestaan aan de nabestaanden. De drie lichamen werden op 18 juli aangetroffen in een uitgebrand voertuig. De voorlichtingsafdeling van het Korps Politie Suriname heeft vrijdag de namen van het trio officieel vrijgegeven.

De verkoolde lichamen werden iets na zes uur zondagmorgen aangetroffen in een Ford Ranger die in brand stond. De handen en voeten van de drie mannen waren gebonden met tie-wrap. Op minstens één van hen zou zijn geschoten. Het vermoeden bestaat dat de mannen om het leven werden gebracht, waarna het voertuig in de fik werd gestoken. De afdeling Kapitale Delicten is belast met het onderzoek in deze zaak.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina