Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • SLM zet Airbus Avion Express in op regionale route

SLM zet Airbus Avion Express in op regionale route

23/07/2021 14:14 - Van onze redactie

SLM zet Airbus Avion Express in op regionale route

 

PARAMARIBO - Vanaf dinsdag zal de SLM haar regionale vluchten (Paramaribo-Aruba-Miami vice versa) onderhouden met een Airbus A321-200 van Avion Express. Surinam Airway gelooft daarmee dat ze de dienstverleniging kan optimaliseren en verbeteren.

Vanaf 29 juni werd op de regionale route gevlogen met een toestel van World Atlantic Airlines, maar een succes werd het niet. Al bij de eerste vlucht ging het mis, terwijl er vorige week door een technisch mankement vertraging optrad. Nadat het was verholpen, kon de vlucht naar Miami toch niet direct worden uitgevoerd en moesten passagiers, inclusief leden van de Olympische delegatie, terug naar huis.

Surinam Airways blijft zich volgens Corporate Communications ten volle inzetten om haar commerciële verplichtingen na te komen. In dat kader wordt gekeken naar mogelijkheden tot samenwerking met andere luchtvaartmaatschappijen of eventueel de inhuur van vliegcapaciteit. Wel blijft ze verder "hard werken aan het kunnen voorzien in een eigen vloot, al dan niet in samenwerkingsverband", aldus de SLM.

De Airbus A321-200 van Avion Express heeft een capaciteit van 220 zitplaatsen en zal volgens de SLM "een boost geven aan de beleving van passagiers". "Surinam Airways doet er alles aan om de 'customer journey' te verbeteren en biedt wederom haar eigen volledig inflight service product aan", schrijft Corporate Communications.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina