Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Inter Moengotapoe haalt drietal binnen

Inter Moengotapoe haalt drietal binnen

26/07/2021 10:03 - Marinio Balsemhof

Gilberto Cronie (23), Ronaldo Kemble (8) en Glerby Eduards (4), de nieuwe aanwinsten van Inter Moengotapoe.

Gilberto Cronie (23), Ronaldo Kemble (8) en Glerby Eduards (4), de nieuwe aanwinsten van Inter Moengotapoe. Foto: FB SV InterMoengotapoe  

PARAMARIBO - Inter Moengotapoe heeft met Ronaldo Kemble (Transvaal) en het Leo Victor-duo Gilberto Cronie en Glerby Eduards drie nieuwe aanwinsten binnengehaald. Vooral Kemble en Cronie hebben de afgelopen jaren hun stempel gedrukt in de nationale competitie.

Coach Jozef Joekoe zegt in gesprek met de Ware Tijd dat dit drietal met het oog op de internationale clubverplichtingen een goede kwaliteitsinjectie is voor zijn ploeg. De Surinaamse voetbalkampioen moet het in september in de Scotiabank Concacaf League op uit- en thuisbasis opnemen tegen Olimpia uit Honduras. "Wij hebben voor deze spelers gekozen omdat zij de kwaliteiten hebben die wij nodig hebben binnen de club en passen binnen onze voetbalfilosofie."

Verder vindt hij dat ze genoeg ervaring hebben opgedaan om van betekenis te zijn voor de ploeg, maar ook dat de club nog lang van hen kan genieten. Joekoe zegt dat Cronie en Kemble "zeer handige en snelle voetballers" zijn, waarbij Cronie makkelijk de achterlijn haalt en Kemble zijn lengte mee heeft. Eduards zal voor meer perspectief en concurrentie moeten zorgen op het middenveld.

Eerder beleefde Inter Moengotapoe succes met de aanwinsten Rievaldo Doorson en Ervin Tjin A Loi. Het tweetal had een belangrijke bijdrage tijdens Flow Concacaf Caribbean Club Championship 2021. De Surinaamse kampioen haalde de finale waar Cavaly uit Haïti met 3-0 te sterk was. De Moengonese ploeg liep daardoor rechtstreekse plaatsing voor de Concacaf Champions League mis, maar mag verder in de Concacaf League.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina