Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Jongeren presenteren milieu-verbeterplannen

Jongeren presenteren milieu-verbeterplannen

31/07/2021 08:04 - Van onze redactie

Jongeren presenteren milieu-verbeterplannen

 

PARAMARIBO - Keisha Wong (leeftijdcategorie 12-15 jaar), Kayleigh Becker en Poedja Kalpoe (16-20) en Shereen Martodrono (21-25) zijn winnaar geworden van de eerste environmental engineeringcontest. DP World Paramaribo stelde jongeren in mei en juni in de gelegenheid ter bescherming van het milieu een milieu-verbeterplan in te dienen.

Uit de 150 ingediende projecten werden negen finalisten gekozen die vrijdag hun plan mochten presenteren aan een jury, die bestond uit Sieuwnath Naipal (rehabilitatieproject Weg naar Zee), Glenn Ramdjan (Stichting Support Recycling Suriname/Suresur) n het DP World Paramaribo-duo Kelsey Tsie Chun Sioe (Health, Safety, Security, Environmental & Quality Officer) en Wensely Gesrooh (Engineering Department). Op basis van presentatietechniek, innovatie, impact en utiliteit en duurzaamheid werden Wong, Becker/Kalpoe en Martodrono als winnaars gekozen.

DP World Paramaribo zegt via het programma 'Our World, Our Future' duurzaamheid en impact op de mensen, gemeenschappen en het milieu waarin ze actief is voorop te stellen. Geheel in lijn daarmee werd de environmental engineering contest gehouden. De winnaars zijn allen in aanmerking gekomen voor een geldbedrag en hun verbeterprojecten zullen door de organisatie worden aangeboden aan milieu-organisaties om de haalbaarheid te meten en implementatiemogelijkheden na te gaan. DP World Paramaribo is onderdeel van een wereldwijde logistieke keten die 'slimmere handel' mogelijk maakt om een betere toekomst voor eenieder te creëren.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina