Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Wegsituatie Kankantrie-/Van 't Hogerhuysstraat gewijzigd

Wegsituatie Kankantrie-/Van 't Hogerhuysstraat gewijzigd

01/08/2021 01:28 - Van onze redactie

Wegsituatie Kankantrie-/Van 't Hogerhuysstraat gewijzigd

 

PARAMARIBO - Het ministerie van Openbare Werken heeft besloten de doorbraak op de Van 't Hogerhuysstraat tegenover de Kankantriestraat af te sluiten. De wijziging geldt vanaf zondag (vandaag) om negen uur 's morgens.

De verkeerssituatie op de hoek van de Kankantrie- en Van 't Hogerhuysstraat wordt volgens OW veranderd om de doorstroming en afwikkeling van het verkeer op de Van 't Hogerhuysstraat te bevorderen. Bestuurders zullen vanuit de Kankantriestraat niet meer rechtsaf de Van 't Hogerhuysstraat kunnen inslaan. Tegelijkertijd zal het verkeer op de Van 't Hogerhuysstraat ook niet meer rechtsaf de Kankantriestraat in kunnen.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina