Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Moeder vergeeft agressieve zoon in rechtszaal

Moeder vergeeft agressieve zoon in rechtszaal

04/08/2021 18:05 - Van onze redactie

Moeder vergeeft agressieve zoon in rechtszaal

 

PARAMARIBO - Het was een emotioneel moment toen Fabian F. vanuit de beklaagdenbank zijn moeder om vergiffenis vroeg. De vrouw is als getuige gehoord tegen de verdachte, die haar heeft mishandeld. Fabian F. vond dat zijn moeder niet naar hem luisterde en bracht haar daarom vuistslagen in het gezicht toe. Daarnaast bedreigde hij haar en sloeg haar met een bezemstok.

"Ik heb hem al vergeven, maar hij heeft hulp nodig", zei de moeder. Rechter Duncan Nanhoe vroeg het slachtoffer welke straf passend zou zijn voor haar zoon. Ze slaakte een diepe zucht en antwoorde een beetje stotterend: "ik weet het niet. Hij rookt, hij rookt al lang."

Met tranen in de ogen keerde de moeder zich dinsdag naar haar zoon: "Je kan niet zo door blijven leven. Bid, bid om te veranderen." Hoewel ze de kans had de zaak verder te volgen, koos ze ervoor om de zaal te verlaten. Fabian F. geeft toe dat hij drugsverslaafde is. Hij meent dat zijn broer en moeder geen open oor voor hem hebben wanneer over de verkeerde zaken in huis wil praten. De zaak is voor requisitoir uitgesteld naar 17 augustus.-.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina