Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Man verwondt zichzelf met zelfgemaakt wapen

Man verwondt zichzelf met zelfgemaakt wapen

14/08/2021 18:53 - Van onze redactie

Man verwondt zichzelf met zelfgemaakt wapen

 

PARAMARIBO - Rayen C. ligt ter verpleging op de afdeling chirurgie van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo (AZP), nadat hij zichzelf aan zijn rechterschouder heeft verwond met een zelfgemaakt wapen. Het incident deed zich woensdagavond voor in het politieressort Latour.

Het 26-jarige slachtoffer meldde zich met schotverwondingen bij de Spoedeisende Hulp, waarna de politie werd ingeschakeld. Rayen C. verklaarde dat hij gewond is geraakt bij het uittesten van zijn zelfgemaakte geweer.

Het wapen, dat hij zei te gebruiken bij het jagen in het binnenland, bestaat uit een ijzeren buis, een strip ijzer en het handvat van een houwer. De patroon heeft hij gekocht bij een winkelier in het binnenland. De agenten hebben het geweer op het woonadres van het slachtoffer aangetroffen en in beslag genomen.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina