Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Man doodgeschoten bij consultancybureau

Man doodgeschoten bij consultancybureau

15/08/2021 14:03 - Van onze redactie

Man doodgeschoten bij consultancybureau

 

PARAMARIBO - De veertigjarige Yang Ping Xing is doodgeschoten bij Nova Fido Consultancy aan de David Simonstraat waar hij was om zaken te regelen. Het slachtoffer werd met twee schotverwondingen aangetroffen door de eigenaar. Uren na de schietpartij werd een Chinese man, Chen Z., door het Regio Bijstandsteam Paramaribo aan de Kleine Saramaccastraat ter hoogte van de Zwartenhovenbrugstraat aangehouden en in verzekering gesteld. Hij was namelijk ook bij Nova Fido geweest. Het wapen is nog niet achterhaald.

De Ware Tijd verneemt dat Xing en de eigenaar beiden in het kantoor zaten, maar dat de baas op een bepaald moment de ruimte verliet. Bij terugkeer vond hij Xing badend in zijn bloed aan. Het slachtoffer overleed kort daarna. Het lichaam is in belang van het onderzoek in beslag genomen. Het is vooralsnog onduidelijk wat het motief is in deze strafzaak. Op het voertuig van de aangehouden verdachte is beslag gelegd. De afdeling Kapitale Delicten is belast met het onderzoek.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina