Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Prinses Jozua brengt bevrijding met 'Free'

Prinses Jozua brengt bevrijding met 'Free'

18/08/2021 19:58 - Shanavon Arsomedjo

Prinses Jozua brengt bevrijding met 'Free'

Foto: DRello Photography  

PARAMARIBO - Met het lied ‘Free’ wil Princess Jozua laten weten dat mensen die met trauma’s van het verleden lopen, daarvan bevrijd kunnen worden als zij geloven en bidden tot de Schepper. Ze denkt daarbij aan dingen die hun voorouders hebben achtergelaten. Dat kunnen vloeken, familie bindingen, ziektes en stress zijn; zaken die kunnen lijden tot eeuwige pech of de dood. Volgens de gospelartiest kan geen enkele bonuman of duman deze problemen verhelpen of oplossen. “Alleen God kan dat.”

"Wij hebben allemaal een verhaal te vertellen, of het nou positief of negatief is. De ene doet het in de vorm van een gedicht en de ander in een lied of schrijft er een boek over. Ik besloot dit lied te schrijven om mijn eigen levenservaringen op het gebied van relaties met mensen om me heen te delen. Het zij op werkgebied, geestelijk vlak of in andere vormen. Ik heb mogen meemaken dat als Jezus er niet was, ik het niet zou halen in dit leven. God is altijd op de eerste plaats en de dingen die ik heb meegemaakt, zijn mij tot inspiratie geweest om dit lied te schrijven."

Vanity Jozua, zoals de artiest echt heet, zegt dat het unieke aan dit nummer is dat elke keer wanneer je ernaar luistert, je bevrijding zult vinden. Sinds bevrijding nodig is totdat de Zoon van God terugkomt, is ze ervan overtuigd dat dit nummer daarbij zal helpen. Zij gelooft dat 'Free' zo diep gaat dat als je Jezus accepteert, je ook na de dood die eeuwige rust zal hebben, die het lied verschaft.

Jozua heeft ook een ep uit, getiteld 'My Story Must Change', welke uit zes tracks bestaat, allemaal in verschillende genres. Hiernaast is zij ook bezig met het schrijven van een boek. Jozua benadrukt dat zij geen artiest is, maar een dienaar van God, die Zijn Woord verkondigt. "Ik voel mij geroepen om verandering te brengen in het leven van mensen."

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina