Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Nano gedenkt Jayquan met single ‘The One’

Nano gedenkt Jayquan met single ‘The One’

27/08/2021 08:09 - Shanavon Arsomedjo

Nano gedenkt Jayquan met single ‘The One’

Nano en Jayquan van CRW Productions. Foto: Collectie Nano.  

PARAMARIBO - Geniet van het leven, want je weet niet hoelang dit duurt. Probeer elke dag iets moois en productiefs te doen. Vind je iemand leuk, vertel het aan de persoon. Dit is de boodschap die Nano en Jayquan van CRW Productions wilden meegeven met hun single ‘The One’. Het is een lovesong in een oldskool-jasje.

"We hebben er een oldskool-tintje aan gegeven, omdat we iets anders wilden brengen dan wat men normaliter op de radio hoort." Het was niet de bedoeling om een liefdesnummer te maken, maar toen de artiesten de beat hoorden, was liefde het beste onderwerp hiervoor. "De beat zelf geeft je een warme vibe, dus wij dachten dat een lovesong er geschikt voor zou zijn."

Nano hecht extra waarde aan dit nummer, omdat zijn mati tevens collega-artiest Jayquan niet lang na de lancering ervan kwam te overlijden. De twee werkten al een poos aan het nummer, dat eigenlijk in juli had moeten uitkomen. De videoclip moest nog worden opgenomen, maar dit kon niet vanwege de gezondheid van Jayquan. Helaas overleed hij drie dagen vóór de geplande lancering. CRW2 Productions heeft mooie reacties ontvangen op dit nummer.

"Dit is het laatste dat we voor hem en zijn nabestaanden hebben kunnen doen. Maar het zal niet het laatste nummer van hem zijn dat we uitbrengen. Ons doel is om Jayquan voort te laten leven door zijn muziek. Zo zal eenieder te weten komen hoe getalenteerd deze jongeman was", vertelt Nano met moeite. Het zal nog lang duren voor de artiesten van CRW2 om het verlies een plek te geven.

Toen zij het nieuws ontvingen was iedereen terneergeslagen. Zij wisten dat de artiest vocht met zijn gezondheid, maar hadden zijn overlijden niet zien aankomen. "Hij is elke dag in onze gedachten, zo houden we hem levend, maar ook door zijn nummers. Hij zal in ons hart blijven voortleven." In Jayquan verliezen zij een goede vriend, behulpzame persoon en getalenteerde artiest.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen