Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • SLM bezint op 59ste jaardag

SLM bezint op 59ste jaardag

30/08/2021 09:34 - Van onze redactie

SLM bezint op 59ste jaardag

Foto: FB Surinam Airways  

PARAMARIBO - De Surinaamse Luchtvaartmaatschappij (SLM) brengt haar 59ste jaardag in alle rust door. "Deze dag is meer een bezinningsvolle", schrijft Corporate Communications maandagochtend in een persbericht. "Dat wij nog overeind staan laat ons beseffen dat deze 59ste verjaardag ons de kans biedt om met nog meer gedrevenheid te werken aan het behouden van dit voor ons mooi bedrijf."

De jaardag wordt als een "bijzondere mijlpaal" gezien "die niet altijd even makkelijk was en bereikt is met de instelling om altijd nieuwe mogelijkheden te onderzoeken, uitdagingen aan te gaan, transparant en open te zijn in het samenwerken met andere partners". Aangegeven wordt dat Paul de Haan, de huidige CEO, "veel mooie ideeën" heeft die aan de hand van een uitgestippeld traject te zijner tijd zullen worden omgezet in daden.

"We kunnen ook niet anders omdat de huidige ontwikkelingen in de luchtvaart ons bewust maken van uitdagingen en kansen die voor ons liggen en die moeten we omarmen." Verzekerd wordt dat SLM nog steeds gedreven is en naar "duurzame ontwikkeling, optimalisering en verbetering van onze dienstverlening aan klanten en passagiers" streeft.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina