Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Santokhi: 'Laat je niet afleiden door negativiteit'

Santokhi: 'Laat je niet afleiden door negativiteit'

12/09/2021 18:09 - Jason Pinas

President Chandrikapersad Santokhi werd zondagmiddag door een kleine groep mensen opgewacht te Lelydorp.

President Chandrikapersad Santokhi werd zondagmiddag door een kleine groep mensen opgewacht te Lelydorp. Foto: Jason Pinas  

LELYDORP - "Er gaan altijd mensen zijn die niet tevreden zijn wanneer we successen boeken, maar laat je niet afleiden door negativiteit." Dit benadrukte president Chandrikapersad Santokhi zondagmiddag bij zijn aankomst op Lelydorp.

Een kleine groep mensen, onder wie VHP-parlementariёr Ronny Aloema en presidentieel adviseur Murwin Leeflang, heette het staatshoofd welkom na zijn terugkeer van een politiek werkbezoek aan Nederland. Aanvankelijk was het de bedoeling om een groot feest te bouwen met een roadshow en een soundtruck, maar die activiteiten werden op het laatste moment afgeblazen vanwege het stijgende aantal Covid-19-gevallen. Santokhi heeft de mensen toch kort toegesproken en gevraagd zich te houden aan de coronaregels.

Het staatshoofd is zeer tevreden over zijn ontmoeting met demissionair premier Mark Rutte en koning Willem-Alexander. De protesten in Nederland waarbij hij door Surinaamse Nederlanders werd uitgejouwd, ziet hij als een politieke zet die is bedoeld om hem op een dwaalspoor te brengen. "Maar wij laten ons niet afleiden. Wij blijven op het pad dat ons moet brengen uit de armoede en uit de crisis. Dat is wat we doen door een nationaal beleid te voeren, maar ook middels internationale samenwerkingen." De president belegt maandagmiddag een persconferentie over het bezoek aan Nederland.

Share on Facebook    Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina