Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Del maakt muziek op gevoel

Del maakt muziek op gevoel

14/09/2021 16:06 - Shanavon Arsomedjo

Del maakt muziek op gevoel

Del gelooft in een geliefde die motiveert. Naast hem Chemelda Dielingen met wie hij 'Motivatie' zingt. Foto: collectie Del  

PARAMARIBO - Del ervaart muziek als een gevoel. “Ik was in de studio aan het viben op de beat en mijn gevoel bracht mij in de richting van liefde. Dat was dus het gevoel dat op dat moment in me opkwam.” En daar gaat zijn single ‘Motivatie’ dus over; de liefde.

Het lied gaat over iemand die jou motiveert om de beste versie van jezelf te zijn. Deze song is volgens Del een ode aan eenieder die het beste probeert te halen uit de persoon van wie die houdt. 'Motivatie' is een samenwerking met Chemelda Dielingen. Zijn keus om haar te benaderen, was ook een gevoel. Toen hij naar de demo luisterde, vond hij dat er een vrouwenstem ontbrak in het nummer. Hij maakte contact met Chemelda en de feature was een feit.

Del vond de samenwerking prettig. "De vibe was goed en het klikte meteen tussen ons. Men zou denken dat we al jaren met elkaar samenwerkten." Het lied, tevens de titeltrack van Dels onlangs uitgekomen ep, is zijn officiële solonummer voor dit jaar. Om dit heugelijke feit te vieren, besloot hij de gelijknamige titel te gebruiken. Op de ep komen drie songs voor, die allemaal over de liefde gaan. Het is de bedoeling genoeg streams te behalen om zodoende ook bekendheid in het buitenland te genieten.-.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina