Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Westbank gaat ‘Viraal’

Westbank gaat ‘Viraal’

16/09/2021 16:30 - Shanavon Arsomedjo

Westbank gaat ‘Viraal’

Een van de bandleden van Westbank. Foto: Collectie Westbank.  

PARAMARIBO - Westbank, bestaande uit Giovanni (Fuure), Serverino (SG), Giorno (Aya), Leroy (Bigyard), Giorgio (Pae), Jarod (Rum Rum Boy) en Mitchell (Mohammed), heeft een nieuw lied uitgebracht getiteld ‘Viraal’, dat tevens de titel van het twaalf nummers tellende album is.

De titeltrack bevat een duidelijke boodschap; "Geniet van alles wat je hebt en waardeer dit ook. Het gaat meer over onze leefstijl en wat wij dagelijks ervaren." De videoclip van 'Viraal' is zowel in Suriname als in België opgenomen, omdat een deel van de leden in België woonachtig is. Westbank is van alle markten thuis, maar legt de focus meer op het dancehallgenre. De liederen worden uitgebracht in het Sranan, Nederlands en Engels.

De jongens schrijven over onderwerpen die in het dagelijks leven terug te vinden zijn. 'Vrijstelling' is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. "Het lied 'Techniek' gaat over mannen die niet met vrouwen weten om te gaan. Dus willen wij hen wat tips meegeven", vertellen de artiesten. Op het album 'Viraal' zijn er nog elf andere nummers, met elk een eigen verhaal.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina