Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Mijensa Rensch met tevreden gevoel terug in Suriname

Mijensa Rensch met tevreden gevoel terug in Suriname

21/09/2021 22:18 - Marinio Balsemhof

Mijenscha Rensch met tevreden gevoel terug in Suriname

Foto: Federashon Futbol Korsou  

PARAMARIBO - De Surinaamse assistent arbiter Mijensa Rensch keerde dinsdag met een voldaan gevoel terug naar Suriname. Zij nam de vorige week deel aan de Fifa Elite cursus op Curaçao waarna zij moest werken op de Woman’s Concacaf championship.

"Het was een succesvolle cursus en een goed toernooi. Ondanks ik achttien maanden geen wedstrijden heb gedaan, was mijn prestatie toch geweldig", blikt Rensch terug op de cursus. In het begin was het even wennen, maar gelukkig kon zij het daarna snel oppakken.

Ook de aanwijzingen voor de wedstrijd tussen het gastland en Sint Lucia en de Bahama's en Anguilla voelden goed aan. Rensch was blij om na iets meer dan anderhalf jaar weer te assisteren bij een wedstrijd. Volgens haar hebben zij en haar collega's waarmee zij samenwerkte, het erg goed gedaan. Het is voor de assistent van belang dat zij goed blijft presteren, omdat dat alleen de garantie is om niet uit het elite korps van de Wereld Voetbalbond te geraken.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina