Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Concacaf onderzoekt 'geldverdelende Brunswijk'

Concacaf onderzoekt 'geldverdelende Brunswijk'

22/09/2021 13:44 - Van onze redactie

Concacaf onderzoekt 'geldverdelende Brunswijk'

 

PARAMARIBO - De Concacaf heeft video's van Ronnie Brunswijk, die US dollars verdeelde in de kleedkamer van CD Olimpia, onder ogen gehad en stelt een onderzoek in naar het gedrag van de eigenaar en speler van Inter Moengotapoe. "We zijn enorm bezorgd over de inhoud van een video die circuleert op sociale media omdat er vragen rijzen over de integriteit rond de Concacaf League-wedstrijd tussen Inter Moengotapoe en CD Olimpia", schrijft de Concacaf in een statement op haar officiële kanalen.

Brunswijk die dinsdag aanvoerder was van Inter Moengotapoe totdat hij in de tweede helft werd gewisseld, begaf zich na afloop van de verloren ontmoeting (0-6) naar de kleedkamer van CD Olimpia. Te zien is hoe hij demonstratief geld telt en overhandigt aan staf en spelers van de Hondurese club.

De video's gingen viraal en zijn dus ook gezien door de Concacaf. "De zaak wordt doorverwezen naar de disciplinaire commissie die een formeel onderzoek zal instellen. Wanneer dat proces is afgerond zal er een nadere update worden gegeven", aldus de Concacaf.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina