Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Naomi Faerber opent onlineshop met beste vriendin

Naomi Faerber opent onlineshop met beste vriendin

22/09/2021 10:03 - Shanavon Arsomedjo

Naomi Faerber opent onlineshop met beste vriendin

Foto: collectie Naomi Faerber  

PARAMARIBO - Naomi Faerber en haar beste vriendin Jaleeza Clare zijn onlangs een onlinekledingzaak begonnen onder de naam ‘Bad & Bougie’, omdat zij van mening zijn dat vele vrouwen zich een ‘baddie’ willen voelen, wanneer zij de straat op gaan. Hier willen deze twee jonge ondernemers een bijdrage aan leveren door middel van het aanbieden van betaalbare, leuke en sexy kleding.

Het idee kwam van Naomi. Zij is nooit echt modieus geweest, omdat zij weinig wist over mode, maar meer nog omdat zij zich geen leuke kleding kon permitteren. Echter, vanaf zij artiest is, is ze zich meer gaan focussen op hoe ze zich kleedt. Nu de artieste in Nederland verblijft, merkt ze dat alles binnen handbereik is en ook nog betaalbaar. "Ik dacht er daarom aan om de vrouwen in Suriname, die het niet breed hebben, tegemoet te komen met affordable cute and sexy clothing."

Het is zeker niet gemakkelijk geweest voor Naomi en Jaleeza om in deze uitdagende tijd een bedrijf te starten, maar door zich in te zetten, te sparen en een goed plan uit te schrijven, is het hen gelukt. Zij hebben maandenlang leuke kleding uitgekozen en besteld. Nu verkopen zij uitsluitend vrouwenkleding in de maten XS tot en met 2XL. Ze zeggen dat dit slechts het begin is. Hun doel is om uiteindelijk een eigen winkel te openen.

Aangezien haar beste vriendin alles in Suriname coördineert, kan Naomi zich blijven focussen op muziek maken en al het andere dat zij in Nederland doet. "Voor nu ben ik nog aan het opnemen. De koelkast zit vol met producties, dus ik ben nog even stil. Maar wanneer ik drop, kom ik luid. Geloof me!", aldus Naomi.-.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina