Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • DNA vergadering op verzoek van regering verschoven

DNA vergadering op verzoek van regering verschoven

23/09/2021 16:06 - Van onze redactie

DNA vergadering op verzoek van regering verschoven

Foto: Wikipedia  

PARAMARIBO - De Openbare Vergadering van De Nationale Assemblee die donderdag gehouden zou worden is verschoven. Dit omdat de regering dat heeft gevraagd, meldt NPS-parlementariër Patricia Etnel desgevraagd.

"Als alles goed is, moet de president dit weekend weer in Suriname zijn en het betreffen onderwerpen waar de aanwezigheid van de president wel gewenst is", meldt Etnel. Gevraagd is de vergadering te verschuiven naar volgend week.

Tijdens deze vergadering zou het parlement zich buigen over de stand van zaken met betrekking tot Covid-19 in Suriname en de kwestie energie tarieven. Daarnaast staat de start van het nieuwe schooljaar 2021- 2022 ook op de agenda. DNA meldt geen datum waarop de vergadering wel voortgang zal vinden. Het orgaan is na een rustperiode van drie weken weer begonnen met werken.-.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina