Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Interieurverzorgster sterft na bizar ongeluk

Interieurverzorgster sterft na bizar ongeluk

24/09/2021 22:56 - Van onze redactie

Interieurverzorgster sterft na bizar ongeluk

 

PARAMARIBO - Hulp kwam donderdag te laat voor Travaga Sanches. Terwijl ze werd behandeld door ambulancepersoneel gaf de Cubaanse vrouw de geest. De interieurverzorgster was in het ressort Uitvlugt tegels aan het schoonmaken toen de toiletpot waarop ze stond brak. De vrouw liep daarbij een ernstige verwonding op aan haar rechterbeen ter hoogte van haar knieholte. De bewoners waren op dat moment niet thuis.

Travaga raakte in paniek en liep rond in het huis. Op een bepaald moment belde zij een familielid en gaf die te kennen dat zij dood gaat. Het familielid stapte in een taxi om Sanches te assisteren, maar kende het juiste adres niet. Uiteindelijk werd de eigenaar in kennis gesteld, die samen met de politie naar de woning ging.

Manschappen van de afdeling Kapitale Delicten troffen de vrouw besmeurd met bloed aan. Terwijl Sanches werd verpleegd door het ambulancepersoneel stierf ze. Omdat er geen sprake is van een misdrijf, werd het ontzielde lichaam van de 56-jarige vrouw afgestaan aan de nabestaanden.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina