Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Tjon-A-Fat herkozen als SOC-voorzitter

Tjon-A-Fat herkozen als SOC-voorzitter

24/09/2021 20:22 - Terence Oosterwolde

Ramon Tjon-A-Fat mag nog vier jaar het SOC leiden.

Ramon Tjon-A-Fat mag nog vier jaar het SOC leiden. Foto: VSJS  

PARAMARIBO - Ook de komende vier jaar staat het Surinaams Olympisch Comité onder leiding van Ramon Tjon-A-Fat. Hij is daarnet herkozen als voorzitter. Tjon-A-Fat vergaarde elf stemmen en versloeg tegenhanger Lionel Blokland, die zes lidbonden achter zich kreeg.

Er is in Olympic House vrij disciplinair gestemd op de overige kandidaten. Rishmidevi Kirtie Algoe kreeg wel de meeste stemmen: 12. Haar medebestuursleden kregen, net als de voorzitter, elf. Op de lijst-Tjon-A-Fat staan verder Desiré Eendragt, Manodj Hindori, Anne-Marel Linger, Dennis Mac Donald en de nieuwelingen Conrad Issa, Chanderkant Ravin Changoer en Saskia Karg.

Blokland, die voorzitter is van de Surinaamse Volleybalbond, had op zijn kandidatenlijst judoka Johan Nekrui, Afina Edenburg, martial arts-vechter Remi Burke, internationale tennisofficial John Goede en wielrencoach Earl van Wilgen.

Later meer

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina