Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Furge trots op eerste nummer 1-hit in Suriname

Furge trots op eerste nummer 1-hit in Suriname

01/10/2021 10:07 - Shanavon Arsomedjo

De allround Nederlandse artiest met Surinaamse roots Furge.

De allround Nederlandse artiest met Surinaamse roots Furge. Foto: Collectie Furge  

PARAMARIBO - Super blij met zijn nummer 1-positie op de Surinaamse radio, wil artiest Furge deze mijlpaal vieren door een ‘Waka-challenge’ te introduceren. Degene die een mooie waka kan bedenken op de gelijknamige song, mag een video ervan op sociale media posten. De deelnemer moet Furge of Benjamin Faya noemen in het filmpje of dit naar hen opsturen via onder meer messenger en Instagram.

De winnaar komt in aanmerking voor duizend Surinaamse dollar. De personen op de tweede en derde plek, krijgen respectievelijk een facial makeover ter waarde van SRD 450 en een pakket bestaande uit een selfie ringlight en een Waka T-shirt. 'Waka', dat een maand geleden uitkwam, is een collaboratie met Benjamin Faya. "Maak je niet druk als er over je wordt gepraat.

Laat de negatieve vibe achterwege en loop een modo waka", is de boodschap die Furge meegeeft met zijn song. Middels dit nummer geeft de artiest aan dat je je niet moet bezighouden met wat anderen van je denken. Richt je op jezelf en het verbeteren van je eigen ik. "Doe af en toe ook aan zelfreflectie en behandel je medemens zoals jij behandeld wil worden."

De allround Nederlandse artiest met Surinaamse roots kan het maar nauwelijks geloven dat hij met 'Waka' zijn eerste nummer 1-hit in Suriname heeft gescoord. "Wow! Ik kan het niet geloven. Dit is een mooie beloning, na al het harde werk. Ik heb dit ook te danken aan de fans", aldus Furge. Voor Benjamin Fayah, die ook z'n bijdrage heeft geleverd, voelt het heel prettig aan.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina