Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Nu niet alleen D.Flexx op 'Adidas sokken'

Nu niet alleen D.Flexx op 'Adidas sokken'

02/10/2021 16:04 - Shanavon Arsomedjo

Het 'Champions League'-team dat meewerkte aan de remix van 'Adidas sokken'.

Het 'Champions League'-team dat meewerkte aan de remix van 'Adidas sokken'.  

PARAMARIBO - Na de hype die twee jaar geleden werd gecreëerd met zijn song 'Adidas sokken', besloten zijn vrienden samen met hem een remix te maken. D.Flexx bracht die een week geleden uit met Rise-L, Dinero Sosa, Lantheetjuh, FRMSN, Ahicio, Del In Model, Chocomelk, Shaq.sr en producer B Clazic. "Deze remix is een bijhoudertje en om te laten zien dat er een nieuwe generatie spits is", vertelt D.Flexx.

'Adidas sokken' gaat over het levenspad dat D.Flexx bewandelt op Adidasslippers met sokken aan. Een deel van de tekst, letterlijk vertaald: "Als je me ergens ziet, ben ik meestal met Adidasslipper en sokken, ik dress niet graag. Ik heb iets op me lip, maar ik ben niet hoog. Vaak kan ik rustig zijn, af en toe kan ik aan zijn. Maar als het om money gaat, ben ik wel stand-by." De remix gaat over hetzelfde. Wat erbij is gekomen, is het levenspad van de overige artiesten op Adidasslippers met sokken.

Na de originele versie van deze song twee jaar geleden liet D.Flexx niets meer van zich horen. "Dus een intrede van de remix met een Champions League-team leek een mooi cadeau te zijn voor mijn mensen", meent de artiest. De hype van 'Adidas sokken' was in 2019 zo groot dat fans speciaal om die tune sokken en slippers kochten en deze op sociale media lieten zien. Dat vond de artiest mooi om te zien en een blijk van waardering. "De remix is voor de mensen om van te genieten. Zolang dat het geval is, ben ik blij."

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina