Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Zes slachtoffers van aanrijding in ziekenhuis opgenomen

Zes slachtoffers van aanrijding in ziekenhuis opgenomen

11/10/2021 03:09 - Anthony Janki

De ambulance die enkele van de zes slachtoffers heeft afgevoerd naar het ziekenhuis.

De ambulance die enkele van de zes slachtoffers heeft afgevoerd naar het ziekenhuis. Foto: Anthony Janki  

PARAMARIBO - Bij een aanrijding in de nacht van zaterdag 9 op zondag 10 oktober zijn zes personen gewond geraakt. Een man was niet aanspreekbaar en is in kritieke toestand samen met de overige vijf slachtoffers naar het ziekenhuis afgevoerd.

Beide voertuigen reden op de Indira Gandhiweg maar in het tegenovergestelde richting van elkaar. Een van de voertuigen die naar de richting van de Nieuwe Grond reed sloeg rechtsaf naar de Nieuw Zorgweg zonder rekening te houden met zijn tegenligger. Daardoor kwamen de voertuigen in botsing waarna de veroorzaker met zijn voertuig in de goot langs de weg terechtkwam.

Van beide voertuigen raakten alle zes inzittenden gewond en werden allemaal per ambulance naar het ziekenhuis afgevoerd. Beide voertuigen zijn ter herkeuring in beslag genomen. De politie van Bureau Latour heeft de zaak in onderzoek.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina