Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Legvcy vraagt geduld om te arriveren

Legvcy vraagt geduld om te arriveren

14/10/2021 08:01 - Shanavon Arsomedjo

Legvcy vraagt geduld om te arriveren

Foto: collectie Legvcy  

PARAMARIBO - “Net als vele anderen heb ik door de jaren heen veel geleerd. Ik vraag het publiek daarom op mij te wachten en me wat tijd te gunnen om te komen waar ik moet zijn.” Legvcy leert zichzelf beter kennen en is onlangs tot de ontdekking gekomen dat hij een EP kan vullen met eigen nummers, teksten en talent. Vorige maand bracht hij ‘Wait for me’ uit, een EP met vijf tracks. De titel is ontleend aan één van de nummers maar vormt een apart verhaal.

Legvcy staat bekend als gitarist, maar tien maanden geleden maakte hij zijn debuut als zanger met het nummer 'Mi Ati', dat hij samen met Ahicio uitbracht. Vorig jaar werd de artiest door producer BClazic benaderd om gitaar voor hem in te spelen op enkele beats. Enkele maanden daarna vroeg de producer hem om samen aan een EP te werken. Omdat de eerdere samenwerking met BClazic goed was verlopen, 'hapte' Legvcy gelijk toe.

 Naast de titeltrack 'Wait for me' bestaat de EP uit 'Drip in Chanel' featuring Del, 'Wallflower' featuring Miero, 'Sweet Side' featuring Shaq.sr en 'Sweep' featuring Del en James Francis, allen in een Afro-genre, één van de muziekstijlen waar Legvcy van houdt. "BClazic stuurde me twee geweldige Afrobeats, waarop we de nummers 'Sweep' en 'Drip in Chanel' maakten. We besloten daarna te experimenteren met andere Afrostijlen." Legvcy heeft de smaak te pakken en staat ervoor open om in meerdere genres te zingen en met anderen samen te werken.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina