Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Swami Paramtej: 'Suriname kan ook gelukkigste land zijn'

Swami Paramtej: 'Suriname kan ook gelukkigste land zijn'

14/10/2021 19:30 - Van onze redactie

Swami Paramtej in het wit naast president Chandrikapersad Santokhi (m).

Swami Paramtej in het wit naast president Chandrikapersad Santokhi (m). Foto: CDS  

PARAMARIBO - Swami Paramtej, spiritueel leider van de Art of Living Foundation verklaart dat Buthan dan wel het gelukkigste land ter wereld mag zijn, maar dat Suriname wat betreft haar multiculturele samenstelling ook het gelukkigste land kan zijn. Art of Living is bereid hierin de nodige ondersteuning te geven, meldt hij.

Paramtej vertoeft op dit moment in Suriname om twee cursussen te verzorgen en verkondigt wereldwijd de boodschap van liefde en gelukkig zijn. Hij heeft op woensdag samen met voorzitter Sam Mathoera van Art of Living Suriname en enkele leden zijn opwachting gemaakt bij president Chandrikapersad Santokhi. Aan het staatshoofd is doel van Art of Living uitgelegd.

"Het prachtige van Suriname is dat iedereen met elkaar samenleeft en elkaars cultuur erkent," aldus Paramtej. Volgens hem kan nog die extra stap hogerop worden gezet in de gezamenlijke strijd tegen Covid-19. Deze huidige pandemie is ook ter sprake gekomen tijdens de ontmoeting met president Santokhi. Art of Living benadert volgens de spiritueel leider het virus niet zozeer spiritueel, maar wetenschappelijk.

De organisatie ondersteunt in meer dan twintig landen met protocollen waarmee mensen hun immuunsysteem kunnen versterken. Zij stelt programma's beschikbaar voor sterke fysieke en mentale gezondheid zowel voor, na als tijdens Covid-19. De spiritueel leider zegt ook in Suriname te zijn om de president te ondersteunen in de tijd van Covid. Swami Paramtej zegt dat door samen te werken er zoveel meer bereikt kan worden. "Nu kijkt eenieder wat hij voor zichzelf kan bereiken, maar als we gelukkig zijn, gaan we ook kijken naar wat we voor anderen kunnen betekenen."

President Santokhi ontving vorig jaar na zijn beëdiging via een videoconferentie de zegeningen van Sri Sri Ravi Shankar, oprichter en spiritueel wereldleider van de Art of Living Foundation. Paramtej heeft het staatshoofd ook persoonlijk gefeliciteerd met diens presidentschap. De Art of Livng Foundation is als spirituele organisatie in meer dan 156 landen gevestigd.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina