Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Autobestuurder rijdt in op politieman

Autobestuurder rijdt in op politieman

17/10/2021 14:02 - Van onze redactie

Autobestuurder rijdt in op politieman

 

PARAMARIBO - Stanley S. is in verzekering gesteld omdat hij is ingereden op een politieagent tijdens een wegcontrole aan de Wilhelminastraat ter hoogte van de Atlasstraat. Het lukte aan collega's de autobestuurder bij een pompstation in de Wilhelminastraat klem te rijden. De 48-jarige man verzette zich heftig, maar werd uiteindelijk in de boeien geslagen. Op 29 september was de 35-jarige autobestuurder Rakesh S. ingereden op een lid van de bikersunit, die schaafwonden opliep doordat hij op het wegdek kwam te vallen.

Tijdens de operatie 'Handhaving Openbare Orde Paramaribo' ('Hoop') negeerde Stanley S. op 13 oktober het stopteken van de politieman en reed met een verhoogde snelheid in op de wetsdienaar. De agent wist zichzelf in veiligheid te brengen door naar de zijkant te springen.

Zijn collega's gingen Stanley S. direct achterna. Ook toen gaf hij geen gehoor aan de bevelen om te stoppen. Bij een pompstation verder in de Wilhelminastraat werd hij uiteindelijk staande gehouden. Ook toen negeerde hij de bevelen en weigerde om uit het voertuig te stappen, maar kon hij toch worden gearresteerd.

Bij een veiligheidsfouillering stuitte de politie op een vuistvuurwapen met scherpe patroon en een tas met geld (US dollars en SRD's), die in beslag zijn genomen. De verdachte werd overgedragen aan de politie van Geyersvlijt en in verzekering gesteld.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina