Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Gillio neemt een ‘break’

Gillio neemt een ‘break’

21/10/2021 21:30 - Shanavon Arsomedjo

Gillio zingt over een pauze in de liefde.

Gillio zingt over een pauze in de liefde. Foto: Collectie Gillio  

PARAMARIBO - Ondanks dat hij zijn handen vol heeft aan het produceren van muziek voor andere artiesten, kan Gillio zo nu en dan tijd vrijmaken voor zijn eigen muziek. Na elf maanden besefte de artiest en producer dat hij weer iets van zich moest laten horen, dus bracht hij onlangs de nummers ‘Para’ en ‘Break’ uit.

In 'Break' heeft Gillio het over de rust die iemand nodig heeft, wanneer degene uit een relatie stapt. Soms gaat het zo slecht dat je even een pauze moet nemen om jezelf te kunnen begrijpen. Desondanks geef je niet op qua de liefde. "Ik heb besloten om over dit onderwerp te zingen, omdat ik dit dagelijks zie gebeuren." Dit is één van de vele verhalen die de artiest heeft gehoord en die hem heeft geïnspireerd om een nummer te maken. "Ik hoor vaak verhalen die mij inspireren."

Opvallend is dat Gillio - een zelfstandige ondernemer - zijn muziek uitbrengt onder het kanaal 'MaadNBaadPsycho' van Psycho. Dit, omdat de twee een goede verstandhouding hebben en niet omdat Gillio bij SMFL heeft getekend. "SMFL is voor mij meer dan een groep. Het is een familie. We zijn samen opgegroeid. Ik maak er gewoon deel van uit.-.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina