Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Vermoedelijk stuntende motorrijder laat leven

Vermoedelijk stuntende motorrijder laat leven

22/10/2021 19:27 - Van onze redactie

Vermoedelijk stuntende motorrijder laat leven

Foto: Anthony Janki  

PARAMARIBO - De 21-jarige V.F. is vrijdagmiddag bij een eenzijdig ongeval aan de Margarethalaan omgekomen. De motorrijder kwam vanuit de Kernkampweg en ging richting de Kolonistenweg. Vermoedelijk heeft het slachtoffer gestunt waardoor hij de controle over de motor verloor.

Hij reed daardoor tegen een betonnen barricade langs de weg en kwam vervolgens tegen een ijzeren vuilnisrek tot stilstand. De motorrijder overleed ter plaatse aan zijn verwondingen. Zijn lichaam is voor obductie in beslag genomen en de motor voor herkeuring. Het is niet bekend of het slachtoffer een rijbewijs had. De politie van Munder heeft de zaak in onderzoek.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina