Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Na lange tijd geen Covid-19-doden

Na lange tijd geen Covid-19-doden

24/10/2021 22:36 - Van onze redactie

Na lange tijd geen Covid-19-doden

 

PARAMARIBO - Voor het eerst in twee maanden zijn er geen coronadoden gevallen in Suriname. Zowel het dashboard op de officiële Covid-19-website als van het Bureau voor Openbare Gezondheidszorg melden zondagavond nul overlijdens. De laatste keer dat er geen coronadode was, was 20 augustus.

Van de 304 burgers van wie een swab werd genomen, testten 164 negatief en waren 140 besmet, wat neerkomt op 46,05 procent positieven. Het totaal aantal besmette personen van het land steeg naar 48.118. De dalende trend van het reproductiegetal hield ook zondag aan. De 'r' staat op 0,78.

In de ziekenhuizen worden totaal 97 mensen verpleegd: tachtig op de zaal, zeventien op de intensivecareafdelingen. Van de patiënten die zijn opgenomen is het gros - 64 - niet gevaccineerd, hebben zes hun eerste prik gehad, zijn veertien volledig gevaccineerd en is de vaccinatiestatus van de overige dertien niet bekend.

De dashboards (https://covid-19.sr/ en https://bogsuriname.com/dashboard/) melden dat in de afgelopen 24 uur slechts twee personen genezen zijn verklaard en dat er 27 besmette burgers in isolatie zijn. Het totaal aantal genezen mensen staat op 29.428.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina