Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Krakers hebben twee dagen om spullen op te halen

Krakers hebben twee dagen om spullen op te halen

25/10/2021 21:31 - Van onze redactie

Occupanten hebben dinsdag en woensdag de gelegenheid hun spullen op te halen in huizen op het Dalian II-project die ze onrechtmatig hadden betrokken.

Occupanten hebben dinsdag en woensdag de gelegenheid hun spullen op te halen in huizen op het Dalian II-project die ze onrechtmatig hadden betrokken. Foto: Euritha Tjan A Way  

PARAMARIBO - Occupanten van het Dalian II-project hebben twee dagen om hun spullen weg te halen. Indien ze zich 26 en 27 oktober tussen negen uur 's morgens en twaalf uur 's middags niet melden bij de recherche van Paramaribo op het politiebureau Geyersvlijt zal de politie de goederen op hun kosten plaatsen op een bergingslocatie.

De voorlichtingsafdeling van het Korps Politie Suriname meldt dat als de krakers zich melden bij de recherche ze onder politiebegeleiding in de gelegenheid worden gesteld hun goederen op het Dalian II-project weg te halen. "Indien men zich niet aanmeldt binnen deze twee opgegeven dagen zal de politie ertoe overgaan om de goederen zelf te verplaatsen", waarschuwt de voorlichtingsafdeling.

Vorige week werden leegstaande woningen op het Dalian II-project in Paramaribo Noord bezet door krakers. Weer andere personen gingen ertoe over percelen open te kappen en er naamborden te plaatsen alsof het hun eigendom was. Zaterdag ging de politie ertoe over de occupanten te verwijderen. Een groot deel was niet aanwezig, waardoor het vermoeden bestond dat ze zijn getipt. Enkelen hielden zich op in de huizen, maar werden ontruimd toen ze de juiste papieren niet konden tonen.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina