Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Drugsverdachte aangehouden en opgesloten

Drugsverdachte aangehouden en opgesloten

27/10/2021 08:06 - Van onze redactie

Drugsverdachte aangehouden en opgesloten

 

PARAMARIBO - De 32-jarige drugsverdachte Allen L. die zich op maandag 18 oktober met zijn raadsman aanmeldde op de afdeling Narcotica Brigade, is voor overtreding van de Wet Verdovende Middelen aangehouden.

Uit het voorlopige politioneel onderzoek blijkt dat Allen eigenaar van een goudsmid te Lelydorp is. Echter kreeg de sterke arm van de wet er wind van dat er vermoedelijk ook drugs in de shop werden verhandeld. De politie werkte deze informatie uit en bij een inval op 11 september werden twee mensen aangehouden. Inmiddels is één van hen in vrijheid gesteld.

Bij de drugsinval stuitten de wetsdienaren op verschillende drugsoorten, waaronder sukru en marihuana. De aangetroffen drugsoorten werden in beslag genomen. Allen verklaarde aan de politie dat hij helemaal niets afweet van de drugs. In het belang van het onderzoek is hij na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina