Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • SLM komt reizigers tegemoet met 'spaarplan'

SLM komt reizigers tegemoet met 'spaarplan'

01/11/2021 17:22 - Van onze redactie

SLM komt reizigers tegemoet met 'spaarplan'

 

PARAMARIBO - Het 'SLM Spaarplan' dat maandag is geïntroduceerd wordt volgens Surinam Airways een uitkomst voor velen. Reizigers hebben door dit nieuwe product namelijk de mogelijkheid om in vier termijnen renteloos en zonder extra kosten te sparen voor hun vakantie- of reisbestemming, schrijft Corporate Communications maandag in een persbericht.

De luchtvaartmaatschappij zegt dat dit 'flexibele' spaarplan toegankelijk is voor eenieder, woonachtig in Suriname, die graag op reis wil en daarvoor wil sparen. Per spaarplan worden minimaal één en maximaal acht personen geaccommodeerd. Het gaat om vluchten vanuit Paramaribo naar alle SLM-destinaties. "De klant kan gerust op vakantie gaan door 'SLiM' een ticket te kopen", aldus Surinam Airways over het 'SLM Spaaplan'.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina