Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • 11-jarige overreden door vrachtvoertuig

11-jarige overreden door vrachtvoertuig

10/11/2021 20:17 - Van onze redactie

11-jarige overreden door vrachtvoertuig

 

COPPENAMEPUNT - De elfjarige Quincy Moeljoredjo is dinsdagavond op de weg naar Coppename kilometer 97 overreden door een vrachtwagen. Het slachtoffer was onder het voertuig gekropen om zich schuil te houden voor een agressieve hond. Echter, de bestuurder had dat niet door, trok op en reed de jongen over.

De man had dat niet opgemerkt en vervolgde zijn weg in de richting van de Coppenamebrug. Nadat hij telefonisch in kennis werd gesteld van het ongeval, keerde hij direct terug naar de plek des onheils, waar Moeljoredjo levenloos op het wegdek lag. De politie meldt dat de jongen, die zware verwondingen had, op slag dood was.

Onderzoek heeft uitgewezen dat Moeljoredjo en de veertienjarige J.A. ter hoogte van de woning van het slachtoffer uit het vrachtvoertuig waren gestapt. Op hetzelfde moment werden beide jongens aangevallen door een agressieve hond, waarna Moeljoredjo onder het vrachtvoertuig kroop om zichzelf in veiligheid te brengen.

De 38-jarige truckbestuurder R.K. had dat niet gemerkt en trok op, waarbij de jongen werd overreden. Het rijbewijs van de chauffeur is ingevorderd. De man was niet onder invloed van alcohol. Het vrachtvoertuig is door de politie in beslag genomen om te worden herkeurd. Op het ontzielde lichaam wordt obductie verricht.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina