Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Vijfjarige Dai Dai maakt spelenderwijs muziek met papa

Vijfjarige Dai Dai maakt spelenderwijs muziek met papa

11/11/2021 14:07 - Shanavon Arsomedjo

De vijfjarige Dai Dai heeft haar eerste freestylenummer na een spontane sessie met haar vader die producer is.

De vijfjarige Dai Dai heeft haar eerste freestylenummer na een spontane sessie met haar vader die producer is.  

PARAMARIBO - "Onze dochter is jong, maar het deed geen kwaad om te proberen een studiosessie met haar te doen", vertelt GBoss. "Dai Dai vond het een geweldige ervaring en is superblij met haar eerste nummer, dat ze ook nog uit het hoofd kent."

Dat ze van muziek houdt, zal ze wel van haar vader GBoss hebben. Haast alles wat Redaineley 'Dai Dai' Ceeder doet, doet ze zingend of dansend. Haar moeder, met wie ze in Nederland woont, stuurt vaak korte video's naar haar vader, waarin te zien is dat het kindje aan het zingen, dansen of springen is.

Toen Dai Dai enkele maanden geleden in Suriname was, in verband met het overlijden van haar vaders broer, besloot papa haar een dagje mee te nemen naar de studio. De producer liet Dai Dai enkele beats horen waarop zij spontaan spelenderwijs begon te freestylen.

Zij bedacht een verhaal over kinderen die vrij waren van school, maar toch vroeg moesten opstaan. GBoss besloot samen met haar aan de tekst te werken. Dai Dai had de vrijheid om te zingen waarover ze wilde, maar tijdens het opnemen kreeg ze de nodige begeleiding van haar vader.

Na het verfijnen, het plaatsen van addlips en een intro, had Dai Dai haar allereerste freestylenummer als vijfjarig meisje. Haar moeder was een beetje verrast. Ze had niet gedacht dat haar dochter zoveel durf had. Ze is pas vijf jaar, maar weet nu al dat ze verder wil met muziek maken.

Voor zowel papa als mama is haar educatie nu prioriteit. "Eigenlijk wil ik ook kijken of ze ooit weer verlangt naar een studiosessie of erover zal praten. Wanneer ze er weer is, zal ik kijken of ze er nog zin in heeft. Maar ik praat ook veel met haar en het lijkt er niet op dat ze muziek aan de kant zal zetten", aldus GBoss.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina