Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Haast identieke stats voor basketballende Kensmils

Haast identieke stats voor basketballende Kensmils

12/11/2021 02:02 - Terence Oosterwolde

De cijfers van Gavin (l) en Cyarah Kensmil (r) verschilden donderdagavond nauwelijks.

De cijfers van Gavin (l) en Cyarah Kensmil (r) verschilden donderdagavond nauwelijks.  

PARAMARIBO - Gavin Kensmil en zijn jongere zus Cyarah hadden donderdagavond haast identieke cijfers in hun basketbalwedstrijden in de Verenigde Staten. In de 76-63 zege van de Stephen F. Austin State University op University of Mary Hardin-Baylor eindigde de broer met acht punten, negen rebounds, twee assists, twee steals en één block in 28 minuten. Cyarah had acht punten, acht rebounds, twee assists en één steal in 27 minuten voor Ranger College, die na eenmaal verlenging de meerdere moest erkennen in Western Texas College: 66-71.

Gavin die bezig is aan zijn laatste seizoen bij SFA (2-0) begon in de basis. Hij scoorde vier van zijn zeven schoten en miste zijn enige vrije worp. Hij pakte vijf offensive en vier defensive rebounds en had verder twee persoonlijke fouten en twee turnovers. SFA, die bij de rust met 44-22 leidde, ontvangt zondag in het eigen William R. Johnson Coliseum de bezoekende South Dakota State University.

Cyarah participeert met Ranger College in de Midland College Classic, waarbij de Lady Rangers drie wedstrijden in evenveel dagen spelen in Chap Center. Tegen Western Center keek Ranger na de eerste quarter aan tegen een 17-19 achterstand en stond het bij de rust 33-35. Een mindere derde quarter resulteerde in een 43-51 achterstand, maar de ploeg forceerde de verlenging nadat het 60-60 stond na de reguliere speeltijd. In de extra vijf minuten was Western Texas net iets beter.

Cyarah scoorde vier van haar elf schoten en miste haar enige three-pointer. Ze pakte vijf offensive en drie defensive rebounds, maakte twee persoonlijke fouten en had één turnover. Ranger (1-2), die haar tweede opeenvolgende 'overtime game' speelde, staat vrijdag tegenover de nog steeds ongeslagen Midland College (4-0). Zaterdag volgt dan de ontmoeting tegen Dodge City Community College (2-1).

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina