Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Autobestuurder laat leven bij zware aanrijding binnenstad

Autobestuurder laat leven bij zware aanrijding binnenstad

13/11/2021 14:35 - Van onze redactie

Het ontzielde lichaam van het verkeersslachtoffer wordt weggedragen.

Het ontzielde lichaam van het verkeersslachtoffer wordt weggedragen. Foto: Anthony Janki  

PARAMARIBO - Bij een aanrijding tussen twee voertuigen op de kruising van de Zwartenhovenbrugstraat en de Keizerstraat is de dertigjarige Ameer Khemai vrijdagavond ter plaatse om het leven gekomen. Een medepassagier en de bestuurder van het andere voertuig werden gewond afgevoerd naar het ziekenhuis.

Uit camerabeelden van een kledingzaak dichtbij de kruising blijkt dat Khemai, die in een Toyota Noah over de Zwartenhovenbrugstraat reed, het rode stoplicht heeft genegeerd. Hij ramde daardoor in volle vaart het andere voertuig, een Toyota Harrier, dat vanuit de Keizerstraat richting de Frederik Derbystraat ging.

Beide voertuigen sloegen over de kop. De brandweer moest bij de hulpverlening eraan te pas komen. De overige passagiers van het Noah-busje zijn per eigen gelegenheid naar het ziekenhuis gebracht. Het lichaam van Khemai is ter obductie in beslag genomen. De Verkeersunit Paramaribo heeft het verdere onderzoek in handen.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina