Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Brommer dood na botsing met stilstaand vrachtvoertuig

Brommer dood na botsing met stilstaand vrachtvoertuig

17/11/2021 21:33 - Van onze redactie

Brommer dood na botsing met stilstaand vrachtvoertuig

 

INVERNIS - Joshua Bruining heeft een botsing met een stilstaand vrachtvoertuig dinsdagavond aan de J.S.P. Kraagweg ter hoogte van plantage Invernis in district Coronie niet overleefd. De twintigjarige bromfietser liet ter plekke het leven.

De politie van Coronie vermoedt datBruining, die vanuit Burnside kwam en in de richting ging van Groningen, vermoedelijk met hoge snelheid reed. Hij had ook geen deugdelijke valhelm op. Aangegeven wordt dat hij niet voldoende oplette en knalde tegen de achterzijde van het vrachtvoertuig dat aan de linkerzijde van de weg stond geparkeerd onder een straatlantaarnpaal.

Toen de wetsdienaren aankwamen, was het slachtoffer al overleden. De bestuurder van de vrachtwagen, de 49-jarige P.D., had vanwege motorpech het voertuig geparkeerd op de plek. Zijn rijbewijs is door de politie ingevorderd. Op het ontzielde lichaam zal sectie worden verricht. De bromfiets van Bruining zal worden herkeurd door de politie.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina