Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Covid-19: Geen doden, 60 besmettingen

Covid-19: Geen doden, 60 besmettingen

17/11/2021 22:18 - Van onze redactie

Covid-19: Geen doden, 60 besmettingen

 

PARAMARIBO - In Suriname zijn er in de afgelopen 24 uur geen personen bezweken aan Covid-19. Wel werden er woensdag zestig nieuwe besmettingen gemeld, wat het land brengt op een totaal van 50.302 burgers die positief zijn getest op het coronavirus.

Volgens het dashboard op de officiële Covid-19-website (https://covid-19.sr/) hebben zich 486 mensen gemeld bij de swabunits. Van hen bleken zestig besmet (12,35 procent) en testten 426 negatief. De meeste besmettingen waren opnieuw in hoofdstad Paramaribo (26), gevolgd door Wanica (15), Saramacca (4), Commewijne (2) en Nickerie (1). Twaalf mensen werden geboekt onder 'overige'.

In de ziekenhuizen liggen 61 burgers, inclusief dertien op de intensive care unit. Van de mensen in de ziekenhuizen zijn 27 niet gevaccineerd en is de status van twintig onbekend. Negen van de patiënten zijn volledig gevaccineerd en vijf hebben hun eerste prik al gehad. In de afgelopen 24 uur zijn vier mensen genezen, wat dat totaal brengt op 29.537.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina