Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Yellow Birds organiseert Srefidensi- beachvolleybaltoernooi

Yellow Birds organiseert Srefidensi- beachvolleybaltoernooi

19/11/2021 17:18 - John Zaalman

Yellow Birds organiseert Srefidensi- beachvolleybaltoernooi

Foto: Pixabay  

PARAMARIBO - De volleybalsectie van de omnisportvereniging Yellow Birds organiseert zaterdag en zondag een beachtoernooi. "We hebben lang niets gedaan en het is ook bedoeld om onze kas te versterken", zegt het hoofd van de technische commissie in het bestuur, Leonel Mahabali. In het Telesur sport-complex en de Cul worden de voorronde- en finalewedstrijden op zaterdag en zondag gespeeld.

Het wordt een open-klassetoernooi voor senioren en junioren. Winnaars krijgen duizend Surinaamse dollar en de runner's-up zevenhonderdvijftig. Mahabali verwacht een goed toernooi. "Het is openlucht en beachvolley is makkelijker dan in de zaal. Onafhankelijkheidsviering komt eraan dus we dachten er een Srefidensi-event van te maken."

Hij roept in het bijzonder de hele volleybalfamilie op om het weer een beetje gezellig te hebben. Er zal een dj aanwezig zijn en ook een mc. Daarnaast zullen er ook drank en snacks te verkrijgen zijn. "Eigenlijk gaan we bij deze Covid-pandemie op een veilige manier een feestje van maken", meent Mahabali.

De inschrijving voor het tournooi was aanvankelijk open tot 18 november. Indien er geen tien koppels zijn aangemeld is inschrijven nog mogelijk. Cheryl Brunings en Sandrina Hunsel staan bij de vrouwen momenteel als enig koppel ingeschreven. Bij de mannen hebben vader Victor en zoon Jason Lesperans zich samen met David Pinas/Joshua Dwarkasing, Roberto Joval/Roché Shepperd, Mahabali/Shemar Jameson en Dean Kasdi/Anferney Schmeltz aangemeld.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina