Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Een dode burger en twee gewonde politiemannen bij schietincident

Een dode burger en twee gewonde politiemannen bij schietincident

25/11/2021 12:54 - Van onze redactie

Het lichaam van Vincent M. wordt afgevoerd.

Het lichaam van Vincent M. wordt afgevoerd. Foto: Anthony Janki  

PARAMARIBO - De veertigjarige Vincent M. is overleden na een schietincident in bardancing BM Lounge aan de Franchepanestraat. Twee politieagenten hebben schotverwondingen opgelopen en zijn naar het ziekenhuis vervoerd.

Rond half vijf 's morgens kregen twee groepen het met elkaar aan de stok in de bardancing. Twee van de betrokkenen waren agenten. Op een bepaald moment werd een fles kapotgeslagen op zijn hoofd, waarna de andere partij het vuur opende.

Vincent M., die waarschijnlijk niet betrokken was, werd meerdere malen beschoten en overleed ter plaatse. Het ontzielde lichaam is voor obductie in beslag genomen. De zaak wordt onderzocht door de afdeling Kapitale Delicten.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina